a:hover { font-size: 18px; font-weight: bold; text-decoration: none; }

Tuesday, March 15, 2011

kepenatan melanda.

huh!so tired.lepas bangun tidow. semangat nak kemas bilik datang.so, aku start with sapu2 lantai dulu.oooppss!silap, buka tingkap dulu ye.*bljar kh tak nie?*after siap sapu menyapu, aku pegi susun buku2 yang teramatlah bersepah.haha!next, kemas katil sikit.siap!act, kemas bilik kejap je.asalkan rajin tuh perlu ada:)peace:p
plan aku malam nie nak buat homwrk(mind map).terpaksa kena siapkan jugak malam nie sbb nnti kalau tak siap ustaz nak denda!lebih takowt kena denda kat ustaz sbb malu wei!tak baek dipandang orang kalau pelajar puteri kena denda kan?so, better siapkan daripada dapat malu.ta yah dok pikir psal pelajar lelaki lah okei.deaorang tuh mmg malas.so, just ignore them!

terima kasih kerana sudi baca:)jgn lupe untuk klik "like" button if suke.thank you

No comments:

Post a Comment

segala perkataan dan huruf di atas adalah hak cipta sepenuhnya oleh masliza