a:hover { font-size: 18px; font-weight: bold; text-decoration: none; }

Sunday, March 13, 2011

silent for a few days!



keje kursus oh keje kursus!
kaw memang lah penganggu aku punye cuti time!
sabar jelaa..kalu aku tak buat kan..rugi plak!bende nie lah yg akan aku tlg aku utk pmr nnti.kan..kan??nk tak nak, kena lah buat jugak.anyone wanna to help me?jom2!!!dipersilakan ye.act, aku nk ckp yg aku mlas nak meng - update blog aku n on fb buat beberapa hari.ats sbb utk buat buat keje kursus niyh ye!
k,lah.tue je nk bgtaw!tadaaa!

terima kasih kerana sudi baca:)jgn lupe untuk klik "like" button if suke.thank you

No comments:

Post a Comment

segala perkataan dan huruf di atas adalah hak cipta sepenuhnya oleh masliza